viernes, 3 de enero de 2014

“Cumprindo co obxectivo no derradeiro encontro do ano” DCM 7-0 LobisHome

A última xornada do ano 2013 enfrontou ao DCM co pechacancelas da categoría, e conseguíu sacar adelante unha nova vitoria que lle permite rematar o ano con tódolos seus obxectivos intactos.
Sitúase 4º na clasificación empatado a puntos co 3º e a tan só 2 puntos do ascenso directo. Ademáis, aínda que algo xustiño, pero segue todavía na pelexa pola deportividade. Tamén se atopa cerca dos equipos menos goleados da categoría, e coas 7 vitorias acadadas nestas primeiras 11 xornadas, xa superou o número de encontros gañados en tódala tempada pasada (6).
Así pois, o 2014 preséntase como o ano para loitar por todos eses obxectivos.

Centrándonos xa no encontro, dicir que a pesares de que o DCM venceu con claridade, o LobisHome é un rival que loitou ata o último minuto e obrigou a manter a concentración nos rosiñas. Só causou baixa Chape, formando a convocatoria 9 xogadores, con Jorge na porta e 2 homes por posto, Vare-Davo e Xmon-Selu en defensa, e Emi-Pani e Yago-Quique en ataque. Destacar tamén a presenza de Pablo na bancada apoiando ós seus compañeiros.
O encontro decidiuse moi pronto con goles de Quique (que anotaba no seu regreso á competición; agrademos que poida desputar algúns encontros máis esta tempada) e Emi tras un grave erro do gardamallas local, 2-0.
Antes do descanso, de novo Emi tiraba un fermoso desmarque por banda esquerda e recibía un preciso pase de Vare dende campo propio para facer o 3-0.

Na segunda metade, o gran protagonista foi Pani ao marcar o seu primeiro triplete da tempada, misturando goles de atacante astuto con outros de fermosa factura. Tamén Emi pechaba o seu particular hattrick tras unha gran xogada combinativa do equipo.
Ademáis o equipo conseguíu rematar coa porta a cero, algo que non conseguía dende a 3ª xornada de liga.

Boas sensacións pois para o DCM neste final de 2013 e inicio de 2014. Agardemos moitos éxitos. Recordamos que esta fin de semana non haberá liga polo día de Reis; voltaremos coa previa de Xaime do encontro ante o líder da división!!