domingo, 24 de enero de 2010

"O DCM non pode coa pegada do líder" Hannover 6-2 DCM

O Hannover impuso a súa pegada nun encontro entretido e moi reñido ata os intres finais. Os nósos o intentaron, pero desta vez non puido ser. O peor as dúas tarxetas amarelas recibidas que complican o premio á deportividade.

Sabían os dcmistas que tiñan un dos partidos máis complicados da tempada este domingo 24 de enero de 2010, pero trala boa victoria da xornada pasada ante FrutasNieves, existía a ilusión de sacar algo positivo para poder soñar cos dous primeiros postos da clasificación.Pero case sen tempo para pensalo, o Hannover xa estaba por diante. O inicio do líder foi fulgurante e con tres zapatazos dende a nosa banda esquerda puñan unha enorme distancia no marcador; 3-0 ós 10 minutos. O partido podía ter rematado ahí, pero o DCM non o quiso así e cos trocos resucitou o equipo, e dende ese minuto 10 ata o final da primeira metade, dominou ó Hannover (que tiña vantaxe suficiente para permitirse defender e xogar a contra), e tras varias chegadas e ocasións os branquiazuis recurtarían distancias e marcharían ó descanso co 3-2 no marcador e moi metidos no encontro (os goleadores Quique e Emi).

O DCM saíu coa mesma intención na segunda metade pero tras errar un par de ataques, o Hannover volvería abrir distancias co 4-2. Os nósos tentaron recurtar pero xa non serían quen de facelo.Nos intres finais, o colexiado De la Cruz que tivo unha pésima actuación para ambos equipos inventábase un gol, tras unha parada en dous tempos de Jorge que nin estivo preto de traspasar a liña de gol. E posteriormente nunha xogada con algo de fortuna na que Jorge chegou a sacar ata tres veces o esférico acabaría tamén en gol deixando o resultado en 6-2.

Quedámonos co traballo do equipo que tentou non perder a cara ó encontro en ningún intre. Como diciamos o peor, as dúas tarxetas por protestas ó colexiado que supoñen prácticamente o límite posible para alcanzar o premio de campións de campións da deportividade.
Felicidades ó Hannover porque con esta victoria e se non erran os cálculos acabarán campións de inverno.

Na vindeira xornada os nósos reciben ó outro principal candidato ó ascenso co Hannover, La Casita, un rival que de novo será moi difícil de vencer, pero os nósos de seguro que tentarán sacar un resultado positivo.Ánimo DCM!!