lunes, 18 de enero de 2010

"Bo regreso á competición" DCM 4-2 FrutasNieves

O DCM regresou á competición ligueira tras un longo parón polas vacacións de nadal e tras cumplir a súa xornada de descanso e o fixo cunha importante victoria ante un complicado rival e que prantou cara ós nósos durante todo o encontro. O 2010 comeza con victoria.

Os branquiazuis levarían a iniciativa durante a primeira metade pero un inconmensurable gardamallas rival, evitaría o merecido gol local e nos últimos instantes do primeiro tempo, Frutas Nieves sacaba unha rápida contra dun saque de esquina dos dcmistas e marcaban o 0-1 co que se chegaría ó descanso.

Nos segundos 25 minutos, o partido igualouse máis todavía en posesión e ocasión, pero desta vez o DCM tería máis sorte de cara a porta rival e conseguiría empatar. Frutas Nieves púñase de novo por diante, pero o DCM lograba a igualada a 2-2 e os posteriores 3-2 e 4-2 xa preto do final do encontro.

3 puntos moi importantes para os nósos, xa que sempre é difícil rendir a bo nivel tras un parón tan longo e trala mala actuación na copa loiola. Agora a afrontar as dúas seguintes xornadas contra os dos primeiros clasificados da división, coa intención de plantarlles cara e arañar tódolos puntos posibles para manterse nas posicións de privilexio.

Felicitar ós nosos polo partido e a afección por arropalos unha vez máis.
Desculpade a racanería desta crónica pero comeza o periodo de exames e os nósos xornalistas terán a axenda apertada.