lunes, 7 de marzo de 2016

X18:MatizVigo Fs 4-0 Markyweb. "O Martiz Permítese seguir Soñando"

Importantísima vitoria a acadada polo MatizVigo FS ante un rival directo, a segunda consecutiva tras gañar a semana pasada nos últimos minutos ó La Cruz Azul (que esta semana venceu ó líder Melocotón)

Estos 6 puntos aupan ós nosos á quinta praza a 3 puntos do ascenso, e cun partido menos que o primeiro e cuarto clasificado. Polo tanto as opcións de ascenso siguen vivas, e as vindeiras semanas serán trascendentais para saber se o equipo Branquinegrovermello pode loitar ata o final por este obxectivo.

Centrándonos no partido desta fin de semana o Matiz logrou superar ó Markyweb por un contundente 4-0. A primeira parte foi de dominio maticista, tendo o Markyweb poucas ocasións claras. O Matiz adiantouse no marcador grazas a un gol de Davo mediada a primeira parte e candpo parecía que este sería o resultado co que se chegaría ó descanso, unha contra do Markyweb era desartellada por unha presión espectacular do Matiz, o equipo volvería a perder o balón pero grazas á presión de todo o equipo, e en particular de Yago, o 15 maticista lograría roubar un pase entre defensas e marcar o gol ante o que nada podería facer o gardamallas rival. Sen tempo para sobrepoñerse a este gol, unha contra levada por Xmon e facilitada por Yago acabaría nun gol cheo de fortuna, Xmon intentaría pasarlle o balón a Yago, e o defensa ó intentar cortarlo enviaría o esférico ó fondo da portería. O gol se lle adxudicou á Xmon de xeito oficial no acta do partido.

Con este marcador se chegaría ó decanso. Ó igual que no partido de ida, o Markyweb saíu máis agresivo nesta segunda parte intentando recurtar distancias. Porén o bo rendemento colectivo defensivo do Matiz fixo que o equipo visitante non puidera anotar ningún gol. Algúns dos integrantes do Markyweb confundiron a agresividade positiva coa negativa, e un deles faría unha forte entrada sen balón a Davo. Moratón para o do Matiz Vigo, e cartón vermello pola sucia entrada para o integrante do equipo branco. Avanzando o partido tamén houbo outra lea que finalmente rematou sen consencuencias. O Markyweb algo desorientado por estes feitos decidiu apostalo todo co gardamallas-xogador, e nun mal pase curtado por Emi, o partido remataría cun gol do 8 maticista.

Dende este Facebook/blog coma sempre queremos agradecer a presenza de seareiros nas gradas, neste caso foron, Lúa, Lu, Sheila, Fani e Pedro quenes animaron ós nosos dende as bancadas. Tamén agradecer o comportamento deportivo dalgúns dos integrantes do Markyweb, e en especial de Sote, quen axudou a que as leas non foran a máis.